• 2022. Szeptember 02.

  EMF CHAMPIONS LEAGUE

  EMF CHAMPIONS LEAGUE
  Todor továbbjutás, SZPCDSE búcsú

  A magyar csapatok pénteken este egymás után léptek pályára az EMF Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában. Elsőként a Todor PET BAU TEAM játszott a bosnyák Liten együttesével, és játszott 1-1-s döntetlen, amelynek köszönhetően négy ponttal továbblépett a nyolcaddöntőbe. A ceglédberceli SZPCDSE együttese 5-3-ra kikapott az izraeli Read Meat ellen, így a csoportkörben kiesett.

  A Todor jól kezdte a mérkőzést a Liten ellen, a már az előző körben is eredményes Bihari Dávid távoli bombagóljával szerzett vezetést. Az előny nem tartott sokáig, a bosnyák csapat szinte azonnal egyenlíteni tudott. Az első félidő folytatása kiegyenlített játékot hozott, a kapusok mindkét oldalon jól védtek.

  A második játékrésznek annak a tudatában léphettek pályára a csapatok, hogy a döntetlen esetén a négy megszerzett ponttal továbblépnek. Emiatt egyik csapat sem mert igazán kockáztatni - egy esetleges vereség a kiesést jelentette volna -, így végül maradt az 1-1-s döntetlen.

  "Győzelemmel szerettük volna zárni a csoportkört, ez nem sikerült, de az 1-1-s döntetlennek is örülünk. Boldogok vagyunk, hogy meglett a továbbjutás. Nagyon várjuk már a folytatást. Remélem a jövőben is tudom majd segíteni a csapatot a góljaimmal, na meg persze jó játékkal. Bízunk a jó folytatásban"
  - mondta Bihari Dávid, a Todor játékosa.

  Az SZPCDSE annak a tudatában lépett pályára a két döntetlen után, hogy a biztos továbbjutáshoz nyernie kell. Ennek megfelelően is indult az összecsapás, a tornán kiválóan játszó Zámbó Tibor hamar megszerezte a vezetést. Ezt követően azonban feljebb léptek az izraeliek és két találattal fordítani tudtak. A félidő vége előtt azonban egyenlített a magyar csapat Sulyok Richárd távoli góljával.

  A második félidő elején a vezetést is megszerezte az SZPCDSE - ismét Sulyok talált be -  így ekkor továbbjutásra állt. Azonban az előnyt nem sikerült megtartani, a Read Meat sorozatban lőtte a gólokat a végére elfáradó és kinyíló magyar csapat ellen, és végül 5-3-ra nyert. A ceglédberceli együttes ezzel két ponttal zárt és búcsúzott a további küzdelmektől.

  "Az első két meccsen úszott el a továbbjutásunk, mert a csoportban egyértelműen az izraeliek voltak a legerősebbek. A vereség ellenére azt mondom, hogy ellenük játszottunk a legjobban. Folyamatosan elcsúsztunk védekezésben, sok volt az egyéni hiba. Azért összességében nem vagyunk elégedetlenek, szereztünk két pontot a Bajnokok Ligája csoportkörében. Sajnos ennyi most volt benne."
  - árulta el a meccsen két gólt szerző Sulyok Richárd.

  EMF, Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló


  D csoport
  SZPCDSE-Read Meat (izraeli) 3-5 (2-2)
  A magyar csapat gólszerzői: Zámbó Tibor,  Sulyok Richárd (2)


  E csoport
  Todor PET BAU TEAM Kft.- Liten (bosnyák) 1-1 (1-1)
  A magyar csapat gólszerzője: Bihari Dávid


  A csoportok végeredménye

  A Todor Pet Bau Team KFT szombaton a nyolcaddöntőben folytatja az SZPCDSE-t legyőző izraeli Red Meat ellen 13.00. órás kezdéssel!

Keresés

Ugrás az oldal tetejére