• 2017. Szeptember 09.

  EMF Champions League 2. nap

  EMF Champions League 2. nap
  Ez történt a második napon. /ÖSSZEFOGLALÓ, EREDMÉNYEK/

  Szombat reggel folytatódtak a csoportküzdelmek Catezban. Minden csapatra – így a magyarokra is egy csoportmérkőzés várt, papíron még minden csaptunk versenyben volt. A centerpályán a címvédő Aramis SE Mad Dogs picit beragadt portugál vetélytársa ellen, 6-1-re is vezetett a Bonde, a végeredmény 6-4 lett, mellyel – tekintve, hogy három csapat is 6 pontot szerzett a csoportban – az Aramis lett a csoportelső. Eközben a továbbjutás szempontjából fontos meccset játszott a Szigetszentmiklós és 3-2-es győzelmével bebiztosította második helyét. A Mé-Szi Frucht KFT-nek nem sikerült a bravúr és sajnos 6-2-re kikaptak izraeli riválisuktól, mellyel elbúcsúztak a tornától. A Szemérem Ajaxnak apró esélye még volt a továbblépésre, azonban a román Luceafarul végleg szertefoszlatta azokat (6-2). Megnyerte utolsó mérkőzését azonban így is búcsúzott az ECECE. Érdekesség, hogy ez a csoport volt a legszorosabb a maga négy 2-1-es és két 2-2-es mérkőzésével. Az Árpád FC már 4-0-ra is vezetett, így az is belefért, hogy a végén picit kiengedjenek (4-3), győzelmükkel szintén továbbléptek. A Karmacsi Autó-GBB szép játékkal 5-2-re győzött és csoportelsőként jutott tovább. Hamar elhúzott a bosnyák Zamm MC a National Iron Team ellen, azonban Sós Márkóék összekapták magukat. A 2-2-es végeredmény az jelentette, hogy ők is csoportelsőként várhatták a rájátszást.

   

  Catez, Szlovénia - 2.nap

  Csoportmérkőzések


  Zamm MC (Bos) – National Iron Team 2-2

  CS Luceafarul Cluj Napoca (Rom) – Szemérem Ajax 6-2

  ECECE – Imperium EBS Lasi (Rom) 2-1

  Mé-Szi Frucht KFT – Hadera (Isr) 2-6

  Aramis SE Mad Dogs – Bonde Sem Freio (Por) 4-6

  Szigetszentmiklós 4IG – Giro CF (Esp) 3-2

  Karmacsi Autó GBB – FK Valter (Mon) 5-2

  MNK Cresjnevo (Cro) – Árpád FC 3-4

  A 19 csoportból a csoportelsők (19), a csoportmásodikok (19) valamint a 7 legjobb csoportharmadik (7) jutott a rájátszásba. Közülük a csoportgyőztesek automatikusan a legjobb 32 közé kerültek, míg a másik 26 csapat egy helyszíni sorsolás után 13 párban mérkőzött meg a továbbjutásért. Itt szerepelt a mieink közül a Szigetszentmiklós 4IG és az Árpád FC is. Előbbi remek játékkal 4-2-re verte lett riválisát, utóbbi egy küzdős meccsen 1-0-al ütötte ki bolgár ellenfelét.

  5 magyar csapat jutott a legjobb 32 közé.


  Extra Round a 32 közé jutásért:


  HP Sofia (Bul) – Árpád FC 0-1

  FC Nikers (Ltv)– Szigetszentmiklós 4IG 2-4


  Ismét melyszíni sorsolás döntött a párosításokról. A 19 csoportelső közül a legjobb 16 került az egyes kalapba, a magyarok közül a Karmacsi Autó GBB és a National Iron Team, míg a többi továbbjutó – köztük az Aramis SE Mad Dogs, a Szigetszentmiklós 4IG és az Árpád FC - a kettes kalapba. Biztos volt, hogy a címvédő és csoportelső Aramis szintén csoportelsővel játszik, azonban arra, hogy a tavalyi ezüstérmest a román Juventus Sibiut kapják nem sokan gondoltak. Megismétlődött tehát a 2016-os döntő, igaz, most a legjobb 16 közé jutásért. Egy végig nagyon magas színvonalú összecsapáson a budaörsiek játszottak fölényben, azonban találat egyik oldalon sem született. Következett az idegek harca, melyet a Juventus bírt jobban… Eközben hasonló végeredmény született a Karmacsi Autó és a horvát CB Kula meccsén (0-0) a büntetőpárbajban azonban a dunaújvárosiak felé billent a mérleg nyelve. A National Iron Team az utolsó pillanatokban mentette ikszre a szlovák FC Letka elleni derbit, mely után a lélektani előnyt kihasználva szétlövéssel továbbjutottak. Nem sikerült a bravúr a Szigetszentmiklósnak, 4-1-es vereséget szenvedtek a bosnyák Ecostól. Az Árpád FC pedig egy nagyon sima 1-8-al búcsúzott Cateztól.


  16 közé jutásért:


  Juventus Sibiu (Rom) – Aramis SE Mad Dogs 0-0 (6-5)

  Karmacsi Autó – CB Kula (Cro) 0-0 (3-2)

  Dentim Clinic Catovice (Pol) – Árpád FC 8-1

  Ecos (Bos) – Szigetszentmiklós 4IG 4-1

  National Iron Team – FC Letka (Slk) 2-2 (3-1)


  Vasárnap – a legjobb 8 közé jutásért:


  9.00. CS Luceafarul Cluj Napoca (Rom) – National Iron Team

  9.00. Karmacsi Autó GBB – Dadi/Eurozox NO-MI (Mon)

  Kattints a képre a folytatáshoz

  Senior


  Szombat délután a Seniorok is megkezdték a küzdelmeket Catezban. A Masterplast sajnos sima vereséget szenvedett a jó erőből álló román MAV Glissadotól. Eközben a csepeli 1.FC Corrado egy remek meccsen 5-4-re verte a szintén román Liriadát.

  A második körben egy-egy szlovák csapat jutott a mieinknek, akik a találó Slovakia A és Slovakia B neveket kapták. Sajnos nem csak a nevük, de a végeredmény is hasonló volt, hiszen mindkét magyar csapat 3-1-es vereséget szenvedet.


  MAV Glissado (Rom) – Masterplast 5-0

  Liriada Rasnov (Rom) – 1.FC Corrado 4-5

  -

  Slovakia A – Masterplast 3-1

  Slovakia B – 1. FC Corrado 3-1


  Vasárnap


  10.00. Masterplast – FK Bjeljina Republika Sprska (Mon)

  10.00. 1. FC Corrado – Dartanyan Sofia (Bul)


  Az eredmények és a hátralévő program elérhető ide kattintva:

  http://emfchampionsleague.com/

Keresés

Ugrás az oldal tetejére