• 2017. Augusztus 21.

  EMF Champions League

  EMF Champions League
  Aramis SE Mad Dogs beharangozó

  Mariborban az EMF által először megrendezett  Bajnokok Ligáját  a 23 különböző országból érkezett, 68 csapat közül az ARAMIS – MAD DOGS budaörsi 5+1-es csapata nyerte. Egy álom vált valóra, ahol a Deményi Gábor és Soós Ferenc által összerakott Aramis – Mad Dogs Magyarországot, Budaörsöt képviselve Európa legjobb csapata lett 2016-ban a minifutballban.

  Célunk az volt, hogy szép játékkal és megfelelő részvétellel emlékezetessé tegyük mindenkinek az EMF CHAMPIONS LEAGUE-et, nemhogy sikerült, de túlszárnyaltuk önmagunkat is. A csapategység, a felkészültség és a részletekre való odafigyelés minden játékosunkat és stábtagunkat egyaránt segítette, hogy közösen egy ilyen óriási dolgot végre tudtunk hajtani. Az már csak hab volt a tortán, hogy a BL győztes csapatunkból választották a legjobb játékost, Da Silva Ribeiro Ronit.

  Még most is kiráz minket a hideg, amikor a tavalyi mérkőzésekről és sikerekről érdeklődnek, hiszen rengeteg munka, akarat, kitartás és összetartás van az eredményünk mögött. Minden játékos és stábtag odatette magát. A 3 nap alatt 8 mérkőzést játszottunk, abból 5 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség (még a csoportmeccseknél) írható a számlánkra. A 4 közé jutásért egy román csapattal kellett büntető párbajozni, melyből győztesen kerültünk ki.

  Fantasztikus hangulat alakult ki folyamatosan -egyre jobb mérkőzések és izgalmak közepette-, reméljük a mostani Bajnokok Ligáján hasonló kedélyállapot vehet minket körül.


  Idén még céltudatosabban készülünk, hiszen egy BL aranyéremmel rendelkező csapat nem is tehet másképp. Megtisztelő, hogy tavalyi nyertesként már indulási jogot kaptunk idénre és szeretettel várnak a 2017-es Bajnokok Ligáján is, de magunknak és a sportágnak is bizonyítani szerettünk volna. Így a hazánkban kiírt tornákon elindulva és a Minifoci Szuperliga döntőjébe bekerülve is biztosítottuk felkészült indulásunkat.

  A Magyarországon megrendezésre kerülő Minifoci Szuperliga döntőjének mérkőzéseit is nagy reményekkel vártuk. Be tudtuk bizonyítani, hogy türelemmel és sok munkával a 177 magyar csapat legjobbjaként tudjuk képviselni a 2017-es BL-en Magyarországot. Fantasztikus érzés és jó visszaigazolás, hogy valamit elkezdtünk és már most tovább tudtuk minőségileg is vinni.

  Kíváncsian várjuk már az idei, szlovéniai Catezben megrendezésre kerülő mérkőzéseket, kihívásokat. Az idén is próbáltunk a lehetőségekhez képest több tornán részt venni, hogy a csapatunk élesben is együtt tudjon mozogni, az újabb BL megmérettetésre készülve. 

  Az Aramis – Mad Dogs nagyrésze a tavalyi BL győztes tagokból áll, de sajnos lesznek hiányzóink és plusz nehézségeink. Most is minden szakmai és egyéni tudásunkat beleadva fogunk a mérkőzésekhez is hozzáállni, szeretnénk ismét a legjobbak között jól teljesíteni. A 2017-es Minifutball Bajnokok Ligáján még több egyesület fog részt venni, szerencsére Magyarországról is több résztvevő csapat lesz, mint tavaly.

  A rengeteg jó élmény és tapasztalat mellett azt sem felejtettük, hogy apró dolgok is elvehetnek vagy hozzátehetnek egy-egy meccs eredményéhez. Fizikálisan jobb felkészültségre és fejben nagyobb odafigyelésre lesz szükség, mint tavaly, hiszen jóval megerőltetőbb mérkőzésekre is sor kerülhet és egyébként mindenki háromszor jobban akarja „elkapni” az idei hazai Szuperliga győztest és a tavalyi Bajnokok Ligája aranyérmest, mint bárki mást. Sokkal jobban felkészült ellenfelekre számítunk, ezáltal a taktikánkat ugyan megtartva; szép játékkal, de 1-2 új dologgal megfűszerezve készülünk.

  Lehetetlen megtippelni, hogy melyik nemzet együttesei fognak idén a legjobbak közé bejutni és a legjobb helyen végezni, hiszen minden ország és azon belül is minden csapat nagyon készül és nyerni akar.

  Majd kiderül, ki milyen formáját tudja hozni egy ekkora volumenű, folyamatosan terhelés alatt lévő, több napos és sok nemzet összecsapásán, a szlovéniai EMF Champions Leaguen.


  Sok sikert és sportszerű játékot, jó szurkolást kívánunk mindenkinek!

  ARAMIS – MAD DOGS

Keresés

Ugrás az oldal tetejére