• 2017. Szeptember 11.

  EMF CHAMPIONS LEAGUE 3. nap

  EMF CHAMPIONS LEAGUE 3. nap
  A harmadik nap történései

  Vasárnap reggelre két magyar csapat  maradt versenyben a nyílt kategóriában Catezban. A National Iron Team-nek román, míg a Karmacsi Autónak montenegrói ellenfél jutott. A dunaújvárosiak egygólos hátrányuk ellenére mezőnyfölényben játszottak, ám sajnos újabb gólt kaptak és hiába a vészkapusos játék 2-0—ás vereséget szenvedtek. A CS Luceafarul – National Iron Team mérkőzésen sokáig 1-1 állt az eredményjelzőn, azonban egy az utolsó percben bekapott szögletgól a NIT búcsúját jelentette.


  A legjobb 8 közé jutásért

  CS Luceafarul Cluj Napoca (Rom) – National Iron Team 2-1

  Karmacsi Autó GBB – Dadi/Eurozox NO-MI (Mon) 0-2


  Magyar csapatok nélkül folytatódott tehát a Bajnokok Ligája, melyet a Karmacsi Autót kiejtő montenegrói Dadi/Eurozox NO-MI csapata nyert meg, miután a döntőben legyőzte a bosnyák Ecost egy rettentő hosszú büntetőpárbajban. Gratulálunk!


  Dadi/Eurozox NO-MI (Mon) - Ecos (Bos) 1-1 (12-11)

  A senior tornán két meccset játszottak ma csapataink. A Masterplast egy viharos 6-1-es sikerrel biztosította be a továbbjutását a csoportból, mely után sajnos 3-0-ra alulmaradt Slovakia B ellen a negyeddöntőben. A csepeli 1. FC Corrado előbb a csoport zárómérkőzésén 2-0-ra verte a bolgár Dartanyant, majd hasonlóan cselekedett Slovakia A ellenében a negyeddöntőben.


  Harmadik csoportkör

  Masterplast – FK Bjeljina Republika Sprska (Mon) 6-1

  1 FC Corrado – Dartanyan Sofia (Bul) 2-0


  Negyeddöntők

  Slovakia A – 1. FC Corrado 0-2

  Slovakia B – Masterplast 3-0


  Hétfőn is lesz tehát kiért izgulnunk, hiszen az 1. FC Corrado elődöntőt játszik a seniorok mezőnyében.

Keresés

Ugrás az oldal tetejére